Bescherm degenen aan boord. Kosten verlagen. Bescherm de motoren.

De uitdaging
Een cruisevakantie vertegenwoordigt het toppunt van comfort en luxe – alles wat een klant nodig heeft op één plek. Als een klant meerdere weken of maanden doorbrengt met het genieten van de bars, restaurants, casino’s en uitgaansgelegenheden van het schip, zullen eventuele problemen met de luchtkwaliteit worden versterkt – wat een reëel risico vormt voor de gezondheid van passagiers. Deze dreiging strekt zich natuurlijk uit tot iedereen aan boord, inclusief de bemanning.

De bronnen van luchtverontreiniging op een cruiseschip kunnen talrijk zijn. Bij onderhouds- en herstelwerkzaamheden kan fijnstof (PM) ontstaan. Winden kunnen in zand en stof waaien tijdens het aanmeren of op zee. En passagiers kunnen verschillende verontreinigingen op hun kleding, huid en bagage aan boord brengen.

Maar het is niet alleen de menselijke gezondheid die gevaar loopt door luchtverontreinigende stoffen. De motoren van het schip worden ook geconfronteerd met een spervuur ​​van water, zout en andere verontreinigingen. De motoren efficiënt laten draaien is een hele klus.

De oplossing
MANN + HUMMEL biedt het complete assortiment luchtfilters voor cruiseschepen. Waar u ook aan boord schone lucht nodig heeft, wij kunnen een product leveren dat aan uw behoefte voldoet.

Onze HVAC-luchtfilters vangen deeltjes in de lucht op om scheepspassagiers en bemanning te beschermen tegen hun schadelijke effecten. En ons assortiment actieve koolfilters verwijderen gasvormige verbindingen en geuren om interne ruimtes comfortabel en aangenaam te maken.

Onze scheepsfiltratieoplossingen zorgen ervoor dat motoren veilig en met maximale efficiëntie kunnen werken. Van jaloezieën die grotere waterdruppels verwijderen, coalescerende filters die fijnere nevel afscheiden, tot deeltjesfilters die fijnere deeltjes verwijderen die schade of vervuiling kunnen veroorzaken aan de motoronderdelen.

We richten ons op het ontwikkelen van oplossingen voor de filtratie van cruiseschepen die de perfecte balans vinden tussen optimale bescherming en maximale efficiëntie. En onze producten hebben zich goed bewezen in motoren van cruiseschepen en HVAC-systemen over de hele wereld.