Bespaar kosten. Maximaliseer winstgevendheid en klanttevredenheid.

De uitdaging
Het maximaliseren van de waarde van uw FM-contracten betekent voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om kosten te verlagen of de operationele efficiëntie te verhogen. Het aanschaffen van goedkopere luchtfilters lijkt misschien een goede manier om uw filteruitgaven te verminderen, maar het is onwaarschijnlijk dat u het rendement op uw contract maximaliseert. En kan er zelfs toe leiden dat u KPI’s mist, uw klant van streek maakt en uw reputatie aantast.

Maar hoe kunt u er, met zo veel filterleveranciers op de markt, er zeker van zijn dat u er een kiest die hoge kwaliteit levert, betrouwbaar is en u helpt maximale waarde te halen en klanten uit uw contracten te herhalen?

Met luchtvervuiling vrijwel elke dag in het nieuws, neemt het bewustzijn van luchtkwaliteit voortdurend toe. Klanten verwachten dat hun filtersysteem meer doet dan alleen andere delen van het HVAC-systeem beschermen en ook de bewoners van hun gebouw beschermen.

De oplossing
MANN + HUMMEL biedt een compleet assortiment HVAC-filterproducten. En aangezien we al vele jaren nauw samenwerken met FM-aannemers, hebben we een reeks diensten ontwikkeld die specifiek voor FM-bedrijven zijn, zoals vaste en contractspecifieke prijzen.

We bieden ook filterkaarten die het aanschaffen van filters een fluitje van een cent maken. Van elke luchtbehandelingsunit die u bedient, leggen wij de filtervereisten vast in ons ERP-systeem. Als het tijd is om filters te vervangen, kunt u één filter bestellen; alle filters in een luchtbehandelingsunit (LBK); alle primaire of secundaire filters; of een complete systeemwisseling met slechts een enkele lijnreferentie. De producten worden door AHU samen verpakt en gelabeld om precies aan te geven waar elke doos moet zijn.

We kunnen ook de gebouwen van uw klanten onderzoeken om de best mogelijke filterconfiguratie voor elke AHU te bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met de omgevingsvervuilingsniveaus en wordt een oplossing geboden die het juiste niveau van luchtkwaliteit levert tegen de laagst mogelijke energiekosten, zodat u KPI’s voor energie-efficiëntie kunt halen. Deze service zal ook filters in een gebouw of gebied standaardiseren, om het aanvragen van inkooporders, voorraadbeheer en werkbelasting op locatie te verminderen.

Naast al het bovenstaande worden onze filters ondersteund door het lidmaatschap van het Eurovent-kwaliteitsborgingsprogramma, dat onze fijnstofproducten onafhankelijk test. U kunt er dus op vertrouwen dat onze luchtfilters zullen presteren volgens de hoge normen die we beweren te zullen leveren.