Verbeter de veiligheid van patiënt, personeel en bezoekers. Bespaar kosten. Sneller herstel. Ziekte van het personeel verminderen.

De uitdaging
Zorginstellingen hebben te maken met mensen die het meest kwetsbaar zijn. Een secundaire infectie of ander gezondheidsprobleem als gevolg van een slechte luchtkwaliteit kan fatale gevolgen hebben. De verspreiding van virussen, ziektekiemen en andere luchtverontreinigingen moet nauwlettend worden gecontroleerd. Maar het beheer van de verschillende zones rond uw ziekenhuis of operatie kan een tijdrovende en kostbare taak zijn. Dit wordt des te moeilijker omdat ziekenhuizen zich normaal gesproken bevinden waar mensen zijn – in bebouwde, stedelijke omgevingen, omringd door goede vervoersverbindingen. Helaas volgt onder deze omstandigheden normaal gesproken een hoge luchtvervuiling.

Tegelijkertijd speelt het comfort van de patiënt ook een belangrijke rol bij het herstelpercentage. Een groot deel daarvan is het creëren van een schoon en aangenaam binnenklimaat. Dat betekent de meest geschikte temperatuur, met de juiste luchtverversingssnelheden en het meest geschikte niveau van luchtzuiverheid voor die specifieke afdeling of afdeling.

Maar de overkoepelende factor bij dit alles is het creëren van het juiste binnenklimaat op de meest kosteneffectieve en energiezuinige manier – iets dat niet per se eenvoudig is in een gebouw dat zo complex is als een zorginstelling.

De oplossing
Met MANN + HUMMEL-filtratie voor de gezondheidszorg kunt u het hoogste niveau van reinheid voor uw patiënten en personeel handhaven en de grote verscheidenheid aan luchtkwaliteitsuitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, het hoofd bieden.

We bieden het volledige pakket aan filtratiebehoeften voor een zorginstelling. Van eenvoudige HVAC-filters tot EPA-, HEPA- en ULPA-filters, helemaal tot aan de nieuwste plafonds van operatiekamers met laminaire stroming. Al deze producten delen onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en design – ondersteund door een intern productontwikkelingsteam van meer dan 1.000 R & D-experts.

Onze oplossingen kunnen patiënten, personeel en bezoekers beschermen tegen luchtverontreiniging van buitenaf en tegen ziekteverwekkers die intern worden vrijgegeven. We kunnen u helpen het herstelpercentage te versnellen door comfortabele binnenomgevingen te creëren en de kans op postoperatieve infectie te verkleinen. Onze filters kunnen ziekte en verzuim van het personeel verminderen. En onze technische oplossingen kunnen uw chirurgische teams helpen om optimaal te presteren, zonder afleiding of tocht met onze laminaire stroomplafonds.

We kunnen u ook kosten besparen. Met al onze producten die zijn ontworpen om effectieve luchtreiniging te leveren tegen het laagst mogelijke energieverbruik. Dit betekent dat u efficiënter kunt werken en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint.

En we kunnen u helpen dit allemaal samen te brengen door u te begeleiden en te adviseren bij het bedenken van het ideale filtersysteem voor uw individuele vereisten.