Kosten verlagen. Verhoog de productkwaliteit. Verbeter de veiligheid.

De uitdaging
Als farmaceutisch producent eist u de hoogste eisen aan veiligheid en kwaliteit aan al uw leveranciers – precies zoals uw klanten van u verwachten. Uw luchtfilterleverancier zou niet anders moeten zijn. Een defect of slecht presterende filter kan producten besmetten, een gevaar vormen voor het personeel en het bedrijf blootstellen aan regelgevingsrisico’s.

Maar uw cleanroomfilters moeten meer zijn dan alleen kogelvrij in termen van betrouwbaarheid. We staan ​​allemaal onder druk om energiezuiniger te zijn, dus uw filtersysteem zou u moeten helpen uw energieverbruik te verminderen. En het moet ook worden ontworpen om de werkdruk op locatie te minimaliseren en tegelijkertijd flexibel te zijn voor de eisen van de moderne farmaceutische cleanroom.

De oplossing
Farmaceutische filtratieoplossingen van MANN + HUMMEL helpen u te voldoen aan de strenge regelgeving in uw branche, terwijl ze ook uw inspanningen ondersteunen om het energieverbruik en de operationele kosten te verlagen.

We leveren al meer dan 50 jaar hoogrendementsfilters en onze producten hebben zich goed bewezen in cleanrooms over de hele wereld. Al onze EPA-, HEPA- en ULPA-filters voldoen volledig aan de EN 1822-norm voor filtratie-efficiëntie en worden ondersteund met alle relevante tests en certificeringen.

Onze productontwikkeling wordt ondersteund door een duizendtal team van R & D-experts – die voortdurend testen en op zoek zijn naar nieuwe manieren om ons productaanbod te verbeteren. Dit heeft ons in staat gesteld filters te ontwikkelen voor farmaceutische cleanrooms die het energieverbruik minimaliseren en de levensduur maximaliseren.

Het bestellen, opslaan, plaatsen en verwijderen van luchtfilters kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. We kunnen u adviseren over manieren om het type en de specificatie van filters die u in uw cleanroom gebruikt te standaardiseren, om het proces van filterinkoop te vereenvoudigen en de werkdruk op locatie te verminderen.